BÜYÜK ÇEKİLİŞ

3 Kasım 2012 Cumartesi

BIOXCIN HEDİYE - http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-196-limora_naturally_yours.html

KALİTEYİ TANIYALIM HEDİYELER VERİYOR

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-196-limora_naturally_yours.html

 

Limora Naturally Yours

 Merhaba değerli okuyucularım,

Bugün bayanların ve annelerin ilgisini çekecek, gerek bayanlar gerekse çocuklar için bir çok ürünü sitesinde bulunduran bir firmamızı tanıyacağız: Limora


Limora sitesi makyaj ürünleri, anne ve bebek ürünleri, saç bakımı, göz sağlığı gibi bir çok kategoride farklı ürünlere sahip. Satılan ürünler markalı ve güvenilir ürünler. Özellikle aradığınız bir marka varsa sitede ki Markalarımız bölümünden istediğiniz markaya kolayca ulaşabilirsiniz.  Sitede bir çok ürün şu an indirim de olmasına rağmen ekstra kampanyalar da mevcut. Belirli ürünler için 1 alana 1 bedeva kampanyası, özel fiyat avantajları ve kredi kartına taksit imkanı size alışverişiniz de kolaylık sağlıyor.

                   
Tek sefer de yapacağınız 90 tl ve üzeri alıiverişler de kargo bedava. Böylece evinizin ihtiyaçlarını mağaza mağaza gezmeden tek seferde alabilir kapınıza kadar gelen ürünlere kargo ödemeden sahip olabilirsiniz.  Sitemizi bir de kendilerinden dinleyelim: Kişisel Bakım, Sağlık, Itriyat ve Doğal Ürünler alanında 2005 yılından beri kazandığımız bilgi birikimi, tecrübe ve kaznımlarımızı siz müşterilerimizle daha fazla paylaşabilmek için www.limora.com.tr internet alış-veriş altyapımızı hayata geçirdik. İlk önceliğimiz olan müşteri memnuniyetini önceliklerimizin en üstünde tutmayı bir ilke edinen Limora, ucuz ve avantajlı fiyat politikası, kaliteli hizmet, sorunsuz ve güvenli alış-veriş, koşulsuz müşteri memnuniyeti konularında tavizsiz politikalarını uygulamayı ve siz müşterilerimize buluşturmayı hedeflemektedir.

    

Limora olarak geleceğimizin siz müşterilerimizin elinde olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle müşteri memnuniyetini en önemli etken olarak görmekteyiz.

Firmamızın siz değerli okuyucularımıza da hediyesi var 1 okuyucumuz resimde ki Bioxin yoğun saç dökülmesine karşı bitkiseş şampuana sahip olacak.

 

Kampanya Şartlarımız:
http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-196-limora_naturally_yours.html  adresindedir KATILINNNNNNNNNN

Kampanyamız 15 Kasımda sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder